Welcome to our blog , find our tasty recipes, by clicking the image and view full recipe videos.

KAJAR KA HALWA (Click the image to view the video fully)



Recipe Name: Carrot Halwa Total Servings: 1 – 2 persons Preparation Time: 10 Minutes Cooking Time: 20 minutes 0:00 Intro and Ingredients 0:14 Main preparation starts here 1:45 Platting and serving Ingredients - Quantity • Carrot - 200 gms • Palkova – 150 gms • Ghee - 50 gms • Cashews - 30 gms • Cardamom – 2 pieces • Dry grapes – 5 pieces Cooking instructions • Pour 200 gm Milk in hot pan. • Add the shredded carrot to the hot milk. • Let it boil for 5 minutes. • Keep the pan lid closed and allow the carrot to dry boil. • Then grind the content in mixer for 1- 2 seconds. • Put 50 ml ghee in a pan and add cashews, Cardomom and dry grapes and stir it for 5 seconds. Then add the grinded carrot/milk mix paste. • Add 150 gm paalkova with the mix and stir it well till it blends. • Stop the flame when the mix becomes semi blend. • Then Serve it in a bowl and garnish it with cashews, cardomoms and dry grapes. • Relish the sweets with your loved ones.
Know the recipe of MILK SWEET / DESSERTS / DOODH MEETHA ____________________In Tamil _________________________

தேவையான பொருட்கள் • கேரட் • பால்கோவா • நெய் • முந்திரி • ஏலக்காய் • உலர்ந்த திராட்சை சமையல் வழிமுறைகள் • சூடான கடாயில் 200 கிராம் பால் ஊற்றவும். • துண்டாக்கப்பட்ட கேரட்டை சூடான பாலில் சேர்க்கவும். • 5 நிமிடங்கள் கொதிக்க விடவும். • கடாய் மூடியை மூடி வைக்கவும். • கேரட் உலர விடவும். • பின்னர் உள்ளடக்கத்தை மிக்சியில் 1- 2 விநாடிகள் ரைக்கவும். • ஒரு பாத்திரத்தில் 50 மில்லி நெய் போட்டு முந்திரி, ஏலக்காய் மற்றும் உலர்ந்த திராட்சை சேர்த்து 5 விநாடிகள் கிளறவும். பின்னர் அரைத்த கேரட் / பால் கலவையை சேர்க்கவும். • கலவையுடன் 150 கிராம் பால்கோவாவைச் சேர்த்து, அது கலக்கும் வரை நன்கு கிளறவும். • கலவை அரை கலவையாக மாறும்போது சுடரை நிறுத்துங்கள். • பின்னர் அதை ஒரு பாத்திரத்தில் பரிமாறவும், முந்திரி ஏலக்காய் மற்றும் உலர்ந்த திராட்சை கொண்டு அலங்கரிக்கவும். • உங்கள் அன்புக்குரியவர்களுடன் இனிப்புகளை அனுபவிக்கவும்.  

Comments