Welcome to our blog , find our tasty recipes, by clicking the image and view full recipe videos.

DRAGON CHICKEN (Click the image to view the video fully)




Title: Tasty Dragon Chicken Recipe Recipe Name: Dragon chicken – dry Total Servings: 2 persons Preparation Time: 10 Minutes Cooking Time: 20 minutes Ingredients • Chicken - 350 Grams • Maida - 4 tsp • Corn flour – 4 tsp • Red chili powder - 1 tsp • Garam masala - 1 tsp • Salt – 1 1/2 tsp • Ginger Garlic paste – 1 1/2 tsp • Cooking Oil - 50 ml • Green Chillies sliced - 1 no • Spring onion – 1/4th hand quantity • Broken Cashew 10 pieces. • Tomato sauce – 4 tsp • Soya Sauce – ½ tsp Cooking Instructions • First wash the chicken nicely and clean. • Place the chicken in a fresh bowl and add the following; Maida – 4tsp , Corn flour – 4 tsp , Red chilly powder 1 tsp, Garam masala - 1 tsp , Salt - 1 tsp, Ginger Garlic paste – 1 1/2 tsp. • Mix all together and keep it closed to get marinated for 10 minutes. • Place a pan in flame leave it for a minute to heat and then add cooking oil 50ml, then fry the marinated chicken mix for 5 minutes. • After frying , place the chicken in a separate plate. • Place the same pan in flame with leftover oil and leave it for a minute to heat • Then add the broken cashews 10 pieces and fry it well. • Add the cutted garlic pieces (5 full pieces). • Add the cutted green chilly 1 nos. • Add soya sauce 1/2 tsp. • Add tomato sauce – 4 tsp. • Now add the fried chicken pieces to the pan and mix well. • Add little salt as required. • Sprinkle the spring onions over the dragon chicken. • Place the dragon chicken in a serving bowl and serve it to your beloved family and friends. #Dragon Chicken#Chicken Recipe#Tamil South recipe# Indian recipe# Cooking recipes# #Tasty and Easy Chicken recipe # Arasis cooking# Ezhil Arasi Venkatesh cooking# Chinese style dragon Chicken# How to make Dragon chicken# Restaurant style Dragon chicken# Dragon Chicken in Tamil and English#
Know recipe of CHICKEN BIRYANI தலைப்பு: சுவையான டிà®°ாகன் சிக்கன் à®°ெசிபி செய்à®®ுà®±ை பெயர்: டிà®°ாகன் கோà®´ி - உலர்ந்த à®®ொத்த பரிமருத்தல்: 2 நபர்கள் தயாà®°ிப்பு நேà®°à®®்: 10 நிà®®ிடங்கள் சமையல் நேà®°à®®்: 20 நிà®®ிடங்கள் தேவையான பொà®°ுட்கள் • சிக்கன் - 350 கிà®°ாà®®் • à®®ைதா - 4 தேக்கரண்டி • சோள à®®ாவு - 4 தேக்கரண்டி • சிவப்பு à®®ிளகாய் தூள் - 1 தேக்கரண்டி • கரம் மசாலா - 1 தேக்கரண்டி • உப்பு - 1 1/2 தேக்கரண்டி • வெட்டப்பட்ட பூண்டு - 5 எண் • சமையல் எண்ணெய் - 50 à®®ில்லி • பச்சை à®®ிளகாய் வெட்டப்பட்டது - 2 எண் • வெà®™்காயத்தாள் - 1/4 கை அளவு • உடைந்த à®®ுந்திà®°ி 10 துண்டுகள். • தக்காளி சாஸ் - 4 தேக்கரண்டி • சோயா சாஸ் 1/2 தேக்கரண்டி சமையல் வழிà®®ுà®±ைகள் • à®®ுதலில் கோà®´ியை நேà®°்த்தியாக சுத்தம் செய்யுà®™்கள். • à®’à®°ு புதிய கிண்ணத்தில் கோà®´ியை வைக்கவுà®®், பின்வருவனவற்à®±ைச் சேà®°்க்கவுà®®்; à®®ைதா - 4tsp, சோள à®®ாவு - 4 தேக்கரண்டி, சிவப்பு à®®ிளகாய் தூள் 1 தேக்கரண்டி, கரம் மசாலா - 1 தேக்கரண்டி, உப்பு - 1 தேக்கரண்டி, இஞ்சி பூண்டு விà®´ுது - 1 1/2 தேக்கரண்டி. • அனைத்தையுà®®் ஒன்à®±ாக கலந்து 10 நிà®®ிடங்கள் மரினாட் செய்து அதை à®®ூடி வைக்கவுà®®். • à®’à®°ு வாணலியில் சுடரில் வைக்கவுà®®், à®’à®°ு நிà®®ிடம் அதை சூடாக்கவுà®®், பின்னர் சமையல் எண்ணெய் 50 à®®ிலி சேà®°்க்கவுà®®், பின்னர் 5 நிà®®ிடங்களுக்கு மரினேட் செய்யப்பட்ட சிக்கன் கலவையை சேà®°்த்து வறுக்கவுà®®். • வறுத்த பிறகு, கோà®´ியை à®’à®°ு தனி தட்டில் வைக்கவுà®®். • அதே வாணலியில் எஞ்சிய எண்ணெயுடன் சுடரில் வைக்கவுà®®், à®’à®°ு நிà®®ிடம் சூடாக்கவுà®®். • பின்னர் உடைந்த à®®ுந்திà®°ி 10 துண்டுகளை சேà®°்த்து நன்கு வறுக்கவுà®®். • வெட்டப்பட்ட பூண்டு துண்டுகளை சேà®°்க்கவுà®®். • வெட்டப்பட்ட பச்சை à®®ிளகாய் 1 எண் சேà®°்க்கவுà®®். • சோயா சாஸ் 1/2 தேக்கரண்டி சேà®°்க்கவுà®®். • தக்காளி சாஸ் சேà®°்க்கவுà®®் - 4 தேக்கரண்டி. • இப்போது வாணலியில் வறுத்த சிக்கன் துண்டுகளை சேà®°்த்து நன்கு கலக்கவுà®®். • தேவைக்கேà®±்ப சிà®±ிது உப்பு சேà®°்க்கவுà®®். • டிà®°ாகன் கோà®´ிக்கு à®®ேல் வெà®™்காயத்தாள் அலங்கரிக்கவுà®®். • டிà®°ாகன் கோà®´ியை à®’à®°ு பரிà®®ாà®±ுà®®் கிண்ணத்தில் வைத்து உங்கள் அன்பான குடுà®®்பத்தினருக்குà®®் நண்பர்களுக்குà®®் பரிà®®ாறவுà®®்.


Comments

Post a Comment