Welcome to our blog , find our tasty recipes, by clicking the image and view full recipe videos.

MILK SWEET / DESSERTS / DOODH MEETHA (Click the image to view the video fully)


How to make milk sweet for cooking beginners, milk desserts, doodh meetha
Total Servings: 4 persons Preparation Time: 15 Minutes Cooking Time: 15 minutes Ingredients • Milk – 1500 ml • Sugar – 100 gms • Lime (juice) – 1 No • Cashews and pista – 50 gms Cooking Instructions • Take a bowl pan and place it in low flame and pour the milk allowing it heat for 10 minutes • Pour the lime juice (15 ml) into the heating milk. • Stir the milk until it fully gets spoilt milk with cream deposits thickened. • Use a nice cloth and Filter to separate the milk water and cream deposits. • Wash the cream deposits with water nicely, until the lime taste and smell fully recedes by squeezing the cloth. • Now place the pan in low flame, pour 500 ml water and allow it to heat for 10 minutes • Add sugar 100 gms of sugar stir it well for 2 minutes. • Add the milk cream deposits and stir to mix it well with milk. • Heat and Stir until it becomes thick creamy consistency. • Plate it in a bowl and garnish it with cashews and pista. • Serve the milk sweet to your beloved family and friends.
Go through CHOCO SOUFFLE ____________________In Tamil_____________________________
தலைப்பு: பால் ஸ்வீட் மொத்த சேவை: 4 நபர்கள் தயாரிப்பு நேரம்: 15 நிமிடங்கள் சமையல் நேரம்: 15 நிமிடங்கள் தேவையான பொருட்கள் பால் - 1500 மில்லி சர்க்கரை - 100 கிராம் எலுமிச்சை (சாறு) - 1 எண் முந்திரி மற்றும் பிஸ்தா - 50 கிராம் சமையல் வழிமுறைகள் • ஒரு பான் எடுத்து குறைந்த தீயில் வைக்கவும், பாலை ஊற்றவும் , 10 நிமிடங்கள் சூடேற அனுமதிக்கவும். • சூடான பாலில் எலுமிச்சை சாற்றை (15 மில்லி) ஊற்றவும். • பால் கிரீம் முழுமையாக கிடைக்கும் வரை பால் கிளறவும். • பால் நீர் மற்றும் பால் கிரீம் பிரிக்க ஒரு நல்ல துணி மற்றும் வடிகட்டியைப் பயன்படுத்தவும். • பால் கிரீம் தண்ணீரில் நன்றாக கழுவவும், எலுமிச்சை சுவை மற்றும் வாசனை மூலம் முழுமையாக குறையும் வரை, துணியை அழுத்துவதன் • இப்போது பான்னை குறைந்த தீயில் வைக்கவும், 500 மில்லி பால் ஊற்றி 10 நிமிடங்கள் சூடாக்க அனுமதிக்கவும் • சர்க்கரை 100 கிராம் சர்க்கரை சேர்த்து 2 நிமிடம் நன்கு கிளறவும். • பால் கிரீம் சேர்த்து, பாலுடன் நன்றாக கலக்க கிளறவும். • தடிமனான கிரீமி நிலைத்தன்மையும் மாறும் வரை சூடாக்கவும், கிளறவும். • ஒரு பாத்திரத்தில் வைக்கவும், மற்றும் முந்திரி பிஸ்தா கொண்டு அலங்கரிக்கவும். • உங்கள் அன்பான குடும்பத்தினருக்கும் நண்பர்களுக்கும் பால் ஸ்வீட் பரிமாறவும்.

Comments

Post a Comment