Welcome to our blog , find our tasty recipes, by clicking the image and view full recipe videos.

PUMPKIN PAYASAM (Click the image to view the video fully)



Title: வெள்ளை பூசணி பயாசம்| Pumpkin Payasam | kaddu ki kheer |Tasty Sweet Total Servings: 2 – 3 persons Preparation Time: 5 Minutes Cooking Time: 20 minutes Ingredients • White Pumpkin - 100 gms • Boiled Milk – 200 ml • Palkova – 150 Gms • Ghee - 10 gms • Cashews - 20 gms • Water – 200 ml Cooking instructions • Place the pan and add ghee, roast the cashews and keep it aside. • Place the pan in low flame and add water 200 ml and the shredded pumpkin 100 gms • Allow it to boil for 5 minutes and filter the water out. • Place the pan in low flame and pour 200 ml boiled milk. • Allow it boil for 2 mins and add the Palkova 150 gms and mix it well. • Add the boiled pumpkin and mix it well for 2 minutes. • Allow it boil for 1 minute. • Stop the flame. • Then Serve it in a bowl and garnish it with cashews. Relish the Pumpkin Payasam with your loved ones.
Go through DRAGON CHICKEN
___________________________In Tamil________________________________________
தலைப்பு: பூசணி பயாசம் | kaddu ki kheer | சுவையான இனிப்பு மொத்த சேவை: 2 - 3 நபர்கள் தயாரிப்பு நேரம்: 5 நிமிடங்கள் சமையல் நேரம்: 20 நிமிடங்கள் தேவையான பொருட்கள் • வெள்ளை பூசணி - 100 கிராம் • வேகவைத்த பால் - 200 மில்லி • பால்கோவா - 150 கிராம் • நெய் - 10 கிராம் • முந்திரி - 20 கிராம் • நீர் - 200 மில்லி சமையல் வழிமுறைகள் • வாணலியை வைத்து நெய் சேர்த்து, முந்திரி வறுத்து ஒதுக்கி வைக்கவும். • குறைந்த தீயில் பான் வைக்கவும், தண்ணீர் 200 மில்லி மற்றும் துண்டாக்கப்பட்ட பூசணி 100 கிராம் சேர்க்கவும் • 5 நிமிடங்கள் கொதிக்க விடவும், தண்ணீரை வடிகட்டவும். • குறைந்த தீயில் பான் வைக்கவும், 200 மில்லி வேகவைத்த பால் ஊற்றவும். • 2 நிமிடங்கள் கொதிக்க விடவும், பால்கோவா 150 கிராம் சேர்த்து நன்கு கலக்கவும். • வேகவைத்த பூசணிக்காயைச் சேர்த்து 2 நிமிடம் நன்கு கலக்கவும். • 1 நிமிடம் கொதிக்க விடவும். • சுடரை நிறுத்துங்கள். • பின்னர் அதை ஒரு பாத்திரத்தில் பரிமாறவும், முந்திரி கொண்டு அலங்கரிக்கவும். உங்கள் அன்புக்குரியவர்களுடன் பூசணி பயாசத்தை மகிழ்விக்கவும்.  

Comments