Welcome to our blog , find our tasty recipes, by clicking the image and view full recipe videos.

CRISPY PRAWN POPCORN (Click the image to view the video fully)



Title: Simple and Delicious Prawn Popcorn Recipe Name: Prawn Popcorn Total Servings: 2 persons Preparation Time: 5 Minutes Cooking Time: 15 minutes Ingredients • Medium sized Prawns - 300 gms • Oil - 50 ml • Ginger garlic paste – 1 tsp • Red Chilli powder - 1 tsp • Salt – 1 tsp • Pepper – Jeera powder – 1 tsp • Bread crumbs – 100 gms • Maida powder – 75 gms • Corn powder – 75 gms • Egg – 1 no Cooking Instructions • Skin out the Prawns, wash and clean it nicely. • Mix red chili powder , pepper jeera powder , Egg and Salt • Marinate the prawns with the above mix for 15 minutes by refrigerating it. • Mix maida , corn flour and bread crumbs, red chili powder, pepper Jeera powder & salt • Now take out the prawns from fridge and stir it well. • Now dip the prawns one by one into the bread crumbs mix. • Place the Pan in flame and allow it to heat for 1 minute. • Add oil (250 ml). • Fry the Prawns fully until it becomes golden brown • Take out the Prawn popcorn and place it separately • Now relish the tasty prawn popcorn with tomato sauce and mayonnaise • Serve the tasty prawn popcorn to your beloved family.

______________In Tamil______________________________ தலைப்பு: எளிய மற்றும் சுவையான இறால் பாப்கார்ன் செய்முறை பெயர்: இறால் பாப்கார்ன் மொத்த சேவை: 2 நபர்கள் தயாரிப்பு நேரம்: 5 நிமிடங்கள் சமையல் நேரம்: 15 நிமிடங்கள் தேவையான பொருட்கள் • நடுத்தர அளவிலான இறால்கள் - 300 கிராம் • எண்ணெய் - 250 மில்லி • இஞ்சி பூண்டு விழுது - 1 தேக்கரண்டி • சிவப்பு மிளகாய் தூள் - 1 தேக்கரண்டி • உப்பு - 1 தேக்கரண்டி • மிளகு - ஜீரா தூள் - 1 தேக்கரண்டி • ரொட்டி துண்டுகள் - 100 கிராம் • மைதா மாவு - 75 கிராம் • சோள மாவு- 75 கிராம் • முட்டை - 1 எண் சமையல் வழிமுறைகள் • இறால்களை தோலுரித்து, நன்றாக கழுவி சுத்தம் செய்யுங்கள். • சிவப்பு மிளகாய் தூள், மிளகு ஜீரா தூள், முட்டை மற்றும் உப்பு கலக்கவும் • இறால்களை மேலே கலந்த கலவையுடன் 15 நிமிடங்கள் குளிரூட்டவும். • மைதா, சோள மாவு மற்றும் ரொட்டி துண்டுகள், சிவப்பு மிளகாய் தூள், மிளகு ஜீரா தூள் & உப்பு கலக்கவும் • இப்போது குளிர்சாதன பெட்டியில் இருந்து இறால்களை எடுத்து நன்றாக கிளறவும். • இப்போது இறால்களை ஒவ்வொன்றாக ரொட்டி துண்டுகள் கலவையில் நனைக்கவும். • பான் சுடரில் வைக்கவும், அதை 1 நிமிடம் சூடாக்க அனுமதிக்கவும். • எண்ணெய் சேர்க்கவும் (250 மில்லி). • இறால்களை பொன்னிறமாகும் வரை வறுக்கவும் • இறால் பாப்கார்னை எடுத்து தனியாக வைக்கவும். • இப்போது தக்காளி சாஸ் மற்றும் மயோனைசேவுடன் சுவையான இறால் பாப்கார்னை சுவைக்கவும் • உங்கள் அன்பான குடும்பத்திற்கு சுவையான இறால் பாப்கார்னை பரிமாறவும்.

Know recipe of CHOLE BHATTURE

 

Comments